Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive

Redovno održavanje vozila – vaša garancija mobilnosti

Svako vozilo zahtjeva brigu s vremena na vrijeme, bez obzira da li se radi o redovnom održavanju, popravci ili ugradnji Škoda Originalne dodatne opreme.

Za sve ove situacije nudimo Vam pogodna rješenja. Ovdje možete naći raspored usluga naših ovlaštenih servisnih partnera.

Inspekcijski servis

Kako bi Vaše vozilo ostalo u vrhunskoj formi te funkcionisalo dugi vremenski period i opciono ne bi izgubilo pravo na garanciju, od esencijalne je važnosti da Vaš Škoda ovlašteni servis vrši redovne inspekcijske servise. Raspored servisa Vas informiše kada inspekciji servis mora biti urađen.

Priprema za testiranje vozila i mjerenje emisije ispušnih gasova

Mi ćemo pripremiti Vaše vozilo za testiranje u sklopu testne stanice i izmjeriti emisiju ispušnih gasova. 

Zamjena ulja

Vaš ovlašteni Škoda servisni partner će redovno mjenjati ulje i filtere kako bi osigurali nesmetan rad motora i njegov dug vijek trajanja.

ŠKODA Express Service

Za određene servisne operacije, kao što su promjena ulja, zamjena kočionih diskova i slično, Vaš ovlašteni Škoda servisni partner može Vam ponuditi da izvrši radove dok čekate. Ipak, u ovom slučaju mi predlažemo dogovaranje termina unaprijed.

Servis Baterije

Baterija mora biti u savršenom stanju tokom cijele godine, ne samo zimi. Vaš ovlašteni Škoda servisni centar će provjeriti stanje baterije i obezbjediti da ostane besprijekorna.

Pranje vozila i čišćenje interijera

Ukoliko želite, u skladu sa dogovorom, Vaš ovlašteni Škoda servis može oprati Vaše vozilo i očistiti njegov interijer. Tako će Vaše vozilo izgledati dobro pored toga što je i tehnički ispravno. 

Sezonske akcije

Kako bi Vaše vozilo bilo dobro pripremljeno za nadolazeću sezonu, Vaš ovlašteni Škoda servisni partner organizuje redovne sezonske akcije sa atraktivnim i cjenovno povoljnim Originalnim Škoda dijelovima i Originalnom dodatnom opremom.

Servisiranje klima uređaja

Mi Vam nudimo potpuno servisiranje klima uređaja. Testiramo nepropustnost AC sistema, provjeravamo funkcije i pritisak i mjerimo volumen rashladne tekućine. Sav rad je u skladu sa propisima proizvođača i koristeći najsavremenije opremu preporučenu od strane istog. Ukoliko je potrebno, dopunićemo rashladnu tečnost ili očistiti AC sistem koristeći specijalnu pripremu. 

Podešavanje trapa

Pogrešno podešen trap uzrokuje neujednačeno trošenje guma na Vašem vozilu. Iz tog razloga, nudimo Vam mjerenje podešenosti kotača i, ukoliko je potrebno, profesionalno prilagođavanje. Sav rad je u skladu sa propisima proizvođača, koristeći najsavremeniju opremu. 

ŠKODA Originalni dijelovi

Kao proizvođač Vašeg auta, mi imamo najbolje znanje o parametrima koje razni dijelovi moraju zadovoljiti kako bi se osiguralo funkcionisanje bez greške. Stoga, mi preporučujemo korištenje Škoda orginalnih dijelova, jer ono samo zamjenski dijelovi već original u pravom smislu te riječi.

Limarski i lakirerski radovi

Vaš ovlašteni serviser ŠKODA će otkloniti oštećenja na karoseriji Vašeg vozila i to prema tehničkim uputstvima proizvođača koristeći Originalne rezervne dijelove ŠKODA.

ŠKODA Pametne opravke

Ne brinite o posljedicama sitnih nezgoda. Što se tiče sitnih oštećenja karoserije, prednjeg stakla, tekstila presvlaka ili plastičnih dijelova vozila, Vaš ovlašteni serviser ima riješenje bez zamijene oštećenog dijela.