Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive

Škoda Simply Clever

Cosmos Commerce d.o.o. Tuzla
Ovlašteni trgovac i serviser Škoda vozila
Drage Karamana 22
75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

Ponedeljak-Petak
08:00-17:00
Subota
08:00-15:00

 

O nama

ŠKODA - Simply Clever

Firma Cosmos Commerce d.o.o. Tuzla osnovana je u oktobru 1998.godine,a od 1999. brine o tržištu ŠKODA automobila na tuzlanskom području. Sama činjenica da je na našim cestama svako četvrto novo vozilo marke ŠKODA,uz prodaju vozila razvili smo i izvanrednu podršku kroz održavanje i sigurnost vašeg vozila.

Razvili smo koncept ponude sve na jednom mjestu, od nabavke i kupovine novog vozila iz ŠKODA programa, prodaju vozila po sistemu zamjene staro za novo, prodaju rabljenih vozila, kao i osiguranje i registraciju istih.

Veoma uspješno vršimo servisiranje automobila u garantnom i vangarantnom roku. Posjedujemo dobro opremljen servis sa svom pripadajućom savremenom opremom, kao i dobro obučene kadrove koji su garant vase sigurnosti.

Raspolažemo sa velikim asortimanom originalnih rezervnih dijelova i originalne dodatne opreme za sve tipove ŠKODA vozila.

Veoma uspješno vršimo test motora, savremenu geometriju vozila, čišćenje nečistoća motora i agregata, kontrolu i zamjenu fluida, kao i održavanje i kontrolu klima uređaja u vašem automobilu. Nudimo i veliki asortiman guma poznatih svjetskih proizvođača sa montažom i balansiranjem.

Firma posjeduje i certifikate kvaliteta ISO 9001-2008 i zaštite okoliša ISO 14001-2004 cor 2009, stoga, davanje povjerenja našoj firmi donosi vam miran san, jer Vaš ŠKODA automobile postaje naša briga.

Naša briga je i time veća za sve naše sadašnje ali i buduće klijente, a sve u duhu dosadašnjeg slogana “PRATITE MODU VOZITE ŠKODU”

Mi smo tu zbog Vas

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam pošaljite upit.

Kontakt forma