Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive

Novine "Bild am Sonntag" i automobilski časopis "Auto Bild" nagradili su novi ŠKODA KAROQ Zlatnim volanom 2017. Čitatelji iz više od 20 europskih zemalja svojim su glasom KAROQ odveli u finale u kategoriji malih SUV vozila. Nakon zahtjevnih testnih vožnji žiri stručnjaka pobjednikom je proglasio novi model marke ŠKODA.Zlatni volan jedna je od najpoželjnijih automobilskih nagrada Europe. U ovoj se godini moglo birati među 42 ponuđena modela koja su bila podijeljena u kategorije malih i kompaktnih vozila, malih SUV vozila, velikih SUV vozila, srednju i višu klasu te sportska vozila.

ŠKODA KAROQ nastupio je u kategoriji malih SUV vozila - s dvanaest nominiranih vozila bila je to grupa koja je imala najviše kandidata. Najprije su čitatelji časopisa Auto Bild, novina Bild am Sonntag i partnerskih novina u više od 20 europskih zemalja odredili četiri favorita u svakoj klasi vozila. Uz zahtjevne testne vožnje u gradu Balocco na sjeveru Italije oni su se morali suočiti s 53-članim žirijem stručnjaka sastavljenim od vozača utrka, tehničara, poznatih osoba, dizajnera i glavnih urednika vodećih europskih automobilskih magazina.

Kao što je tipično za vozila marke ŠKODA, i model KAROQ oduševio je članove žirija kvalitetama kao što su udobnost i prostornost. Žiri je također dodijelio bodove i u segmentu povezivosti - KAROQ oduševljava infotainment sistemima najnovije generacije kojima se može rukovati preko kapacitivnog dodirnog zaslona.Pored toga KAROQ kao prvi model marke ŠKODA nudi digitalnu instrumentnu ploču s mogućnošću individualnog programiranja. Zahvaljujući LTE modulu i Wi-Fi hotspotu putnici u modelu ŠKODA KAROQ 'uvijek su online'. Osim toga kompaktni SUV  impresionirao je ispitivače svojim snažnim pogonom i dobro usklađenim voznim postrojem.