Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive

ŠKODA BiH predstavila novi KAROQ

Porsche BH d.o.o., generalni uvoznik automobila marke ŠKODA u Bosni i Hercegovini, organizovao je KAROQ Drive 2018., zvaničnu prezentaciju modela KAROQ za tržište Bosne i Hercegovine.Predstavnici medija su imali priliku da uživaju u vožnji u ekstremnim uslovima na relaciji Sarajevo-Blidinje.Nakon statične prezentacije koja je održana u Sarajevu, karavan od 11 KAROQ modela uputio se u avanturistički pohod u ekstremnim zimskim uslovima.Nasljednik popularnog modela YETI i mlađi "brat" modela KODIAQ je pokazao da za njega nema prepreke i da uistinu opravdava svoj slogan "Spreman na sve". 

Lagerska rasprodaja ŠKODA modela

 U novu godinu smo ušli sa niskim cijenama.Za ljubitelje ŠKODA modela osigurali smo najkraći put do vašeg ljubimca.

 Najveći popusti do sada ! Odaberite svog najadekvatnijeg ljubimca. U ponudi su modeli: FABIA, RAPID, OCTAVIA, SUPERB, KODIAQ.

 Ostvarite popuste u vrijednosti do 5.000 KM.Količine su ograničene !

 Cosmos Commerce Tuzla -  Vaš ŠKODA partner
 

 

 

 

Škoda servisna akcija od 1.2. do 31.3. 2018.

Imate vozilo starije od 4 godine i niste razmišljali o ovlaštenom servisu? Visoka cijena je bila ključni razlog? Pripremili smo paketne ponude, upravo za ova vozila i time ostvarili niz prednosti za Vas. Vaš ŠKODA tim!
Akcija traje u periodu 01.02.-31.03.2018.
Paketna ponuda važi za sve modele Škoda vozila starijih od 4 godine. Više informacija možete dobiti putem telefona 035 276 364 i 035 254 023.

Cosmos Commerce - Vaš ŠKODA partner

Novi Škoda Karoq osvaja Zlatni volan

Novine "Bild am Sonntag" i automobilski časopis "Auto Bild" nagradili su novi ŠKODA KAROQ Zlatnim volanom 2017. Čitatelji iz više od 20 europskih zemalja svojim su glasom KAROQ odveli u finale u kategoriji malih SUV vozila. Nakon zahtjevnih testnih vožnji žiri stručnjaka pobjednikom je proglasio novi model marke ŠKODA.Zlatni volan jedna je od najpoželjnijih automobilskih nagrada Europe. U ovoj se godini moglo birati među 42 ponuđena modela koja su bila podijeljena u kategorije malih i kompaktnih vozila, malih SUV vozila, velikih SUV vozila, srednju i višu klasu te sportska vozila.

Rapid SIMPLY ili SMART paketi, na vama je da odlučite !

Iskoristite posebne pogodnosti i postanite vlasnik ŠKODA Rapida sa GRATIS paketima SIMPLY ili SMART uz uštede do 2.000 KM.

Posebni uslovi  finansiranja sa kamatnom stopom 0% (EKS 0,47 %)