Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive

Novi ŠKODA gradski SUV se zove KAMIQ

Novi crossover je treće SUV vozilo iz ŠKODA game namijenjeno evropskom tržištu. Riječ KAMIQ potiče iz jezika naroda Sjeverne Kanade i Grenlanda. Njeno značenje opisuje osjećaj "druge kože" koja se prilagođava svakoj situaciji. Ime KAMIQ je već etablirano na SUV modelu u Kini.KAMIQ je urbani crossover koji je idealni pratilac svakodnevnice. Ovo je treći SUV u ŠKODA prodajnoj gami koji počinje sa slovom K i završava sa slovom Q.Sa novim SUV modelom češki proizvođač nastavlja svoju SUV ofanzivu.Nova markantna LED svjetla će karakterisati izgled novog crossover-a.

Kodiaq bonus ponuda

Ostvarite uštedu od nevjerovatnih 9.000 KM, umjesto dosadašnjih 6.000 KM uštede, na modele KODIAQ Style 2.0 TDI 4X4 DSG 140 kW i uživajte u udobnoj i luksuznoj vožnji.

Vozila na akciji su opremljena raskošnom dodatnom opremom.

Obratite se svom najbližem ŠKODA partneru i zatražite ponudu.

Akcija traje do isteka zaliha.

Predstavljena nova ŠKODA SCALA

Sa dolaskom SCALA modela, marka ŠKODA je proširila svoju porodicu u kompaktnoj klasi. Potpuno novo osmišljena SCALA nudi visoku aktivnu i pasivnu sigurnost, Full LED svjetla i dosta prostora sa Simply Clever stavkama. Pet motora je u ponudi od 66 kW (90 KS) do 110 kW (150 KS), dizelski i benzinski.

ŠKODA BiH predstavila novi KAROQ

Porsche BH d.o.o., generalni uvoznik automobila marke ŠKODA u Bosni i Hercegovini, organizovao je KAROQ Drive 2018., zvaničnu prezentaciju modela KAROQ za tržište Bosne i Hercegovine.Predstavnici medija su imali priliku da uživaju u vožnji u ekstremnim uslovima na relaciji Sarajevo-Blidinje.Nakon statične prezentacije koja je održana u Sarajevu, karavan od 11 KAROQ modela uputio se u avanturistički pohod u ekstremnim zimskim uslovima.Nasljednik popularnog modela YETI i mlađi "brat" modela KODIAQ je pokazao da za njega nema prepreke i da uistinu opravdava svoj slogan "Spreman na sve". 

Lagerska rasprodaja ŠKODA modela

 U novu godinu smo ušli sa niskim cijenama.Za ljubitelje ŠKODA modela osigurali smo najkraći put do vašeg ljubimca.

 Najveći popusti do sada ! Odaberite svog najadekvatnijeg ljubimca. U ponudi su modeli: FABIA, RAPID, OCTAVIA, SUPERB, KODIAQ.

 Ostvarite popuste u vrijednosti do 5.000 KM.Količine su ograničene !

 Cosmos Commerce Tuzla -  Vaš ŠKODA partner